Krant van Blankenberge | Cultuur
SNT Fotografie Exposeert Blankenberge: 18/02/2017 SNT Fotografie Exposeert De fotografiecursisten module 'Portfolio' die les volgen aan het volwassenen onderwijs SNT te Blankenberge nodigen iedereen van harte uit op hun tentoonstelling die doorgaat dit weekend in de cafetaria van het dienstencentrum De Bollaard.

De cursisten die eerder alle modules van de fotografie hebben gevolgd of de kennis ervan beheersen, komen aan het eind van de rit meestal als vanzelf in de cursus 'Portofolio' terecht. Deze lessenreeks is erop gericht om zelfstandig een eigen portofolio te maken.

In de fotografiecursus 'Portfolio' wordt iedere cursist vakkundig begeleidt door een ervaringsdeskundige leerkracht bij het maken van een homogene, tentoonstellingswaardige fotoreeks, waarbij naast het inhoudelijk aspect vooral aandacht wordt besteed aan de selectie, techniek en presentatie. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ze als eindwerk volledig zelfstandig een eigen portofolio kunnen maken.

Dit weekend krijgen de cursisten de kans om hun verworven kennis om te zetten in de praktijk. Aan de hand van een zorgvuldig uitgekozen fotoreeks exposeren ze nu zaterdag 18 en zondag 19 februari voor het eerst voor een ruim publiek, dit telkens van 10:00 tot 18:00 uur in de cafetaria van het dienstencentrum De Bollaard. De toegang is gratis, iedereen welkom!

© www.krantvanblankenberge.be